Convergents celebra el seu Consell Nacional en un context marcat per la crisi del Govern de la Generalitat de les darreres setmanes

 


El Consell Nacional de la formació aprova el conveni amb el Partit Demòcrata per a les Eleccions Municipals del 2023 i el Programa de Convergents per aquesta contesa electoral.

 

En el marc del Consell Nacional també s’ha aprovat el Manifest del Dia de la Família i s’ha proclamat el cap de llista per Manlleu, Roger Saborit per a les Eleccions Municipals.

 

Aquest dissabte s’ha celebrat a Manlleu el Consell Nacional de Convergents. En aquest Consell Nacional, la formació ha aprovat la signatura del conveni per a les Eleccions Municipals del 2023 amb el PDeCAT, on les formacions, gràcies el pacte electoral,  presentaran conjuntament una cinquantena de llistes electorals 

 

Un altre punt a destacar és l’aprovació del Programa de Convergents, per a les properes Eleccions Municipals del 2023, que es centre en tres punts: neteja, bona governança i, especialment, la seguretat ciutadana.

 

D’altra banda, el partit també ha aprovat el Manifest del Dia de la Família on es reflexiona sobre el paper de la família respecte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) pel 2030 segons l’ONU,

 

Finalment,  també s’ha proclamat el cap de llista de Convergents a Manlleu, en Roger Saborit, per a les properes eleccions municipals. Saborit ha esbossat els objectius de la seva candidatura, centrats en la seguretati la neteja.