CONVERGENTS, com a partit sobiranista de centre ampli i amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i de l’inici del curs polític 2021/2022,

 

MANIFESTA:

 

  1. En primer lloc expressem la nostra solidaritat a les persones que han patit la COVID19 i volem agrair als nostres sanitaris l’esforç per controlar i erradicar aquesta pandèmia.

 

  1. L’11 de setembre, Convergents es referma en la defensa del dret a decidir del poble català i en la defensa dels drets individuals dels catalans i de les catalanes.

 

  1. En aquest context exigim  que les diferents administracions facin un pla de xoc econòmic per minimitzar els danys a les famílies i a les empreses, ja que actualment hi ha un ampli col·lectiu que pateix els efectes col·laterals de la COVID19.  

 

  1. Respecte a la política catalana creiem que és necessari trobar una sortida a la situació política de Catalunya, a través del diàleg amb l’Estat però a partir del reconeixement de la Nació catalana i els seus drets. Així  esperem que a través de la “Taula del Diàleg” tant la Generalitat com el govern de l’Estat, facin els esforços necessaris per arribar a un punt d’entesa polític.  

 

  1. No es podrà superar la problemàtica política catalana mentre hi hagi polítics a l’exili. En aquest sentit creiem que l’Amnistia és la millor manera de resoldre aquesta situació.

 

  1. La presència de Convergents en la política del dia a dia se centra en l’avenç per a una solució que permeti donar resposta a l’escenari actual.

 

  1. Convergents lluitarà per a una Catalunya justa socialment, pròspera econòmicament i lliure nacionalment.

 

Bona Diada i Visca Catalunya!

 

Barcelona, 10 de setembre de 2021