Enguany Sant Jordi, el tornem a viure sota les circumstàncies de la pandèmia i és per aquest motiu que, en primer lloc, volem tenir un record pels malalts i  les víctimes provocades per la pandèmia, i també un record per a les seves famílies.  Si bé és cert que, respecte de l’any passat, hi ha motius per l’esperança, ja que les vacunes i els tractaments administrats aquest any ens ajuden a veure una llum al final del túnel a mig termini.

Aquests mesos la situació política a Catalunya  continua amb la mateixa interinitat que l’any passat. Han passat dos mesos des de les eleccions al Parlament de Catalunya i el govern encara no s’ha constituït.  El país té situacions urgents a resoldre com la crisi econòmica provocada per la COVID-19, la situació dels autònoms i les petites i mitjanes empreses, l’atur, que cada mes registre un augment de dades o les emergències socials dels nostres pobles i ciutats. És per aquest motiu que des de Convergents exigim un govern sobiranista, de centre i que sigui fort per afrontar aquests reptes que són claus per al  futur de Catalunya.

Sota l’advocació de Sant Jordi demanem que el nostre país continuï tenint  persones compromeses per encarar aquests reptes de futur i amb  les nostres llibertats nacionals. Així mateix, volem tenir un record pels presos polítics i exiliats que un any més continuen privats de la seva llibertat. Exigim la seva llibertat!