El Consell Nacional de Convergents – presidit per Elena Turalló –  celebrat aquest dissabte, ha iniciat el procés d’elecció dels primers 85 candidats del partit a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel pròxim 14 de febrer del 2021.

La Secretaria General del Partit, Teresa Maria Pitarch, en la seva intervenció, ha destacat la vitalitat de Convergents, en tot el territori, per tal d’escollir les candidates i els candidats i ha volgut posar en valori en el nombre de militants que ha presentat la seva candidatura, de les diferents demarcacions catalanes, per participar en aquest procés.

Pitarch ha mostrat el seu optimisme de cara al fet que Convergents sigui una força decisiva en la pròxima legislatura catalana.

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del President del partit, Germà Gordó.