CONVERGENTS, com a partit sobiranista de centre ampli i amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i de l’inici del curs polític 2020/2021,

MANIFESTA:

1. En primer lloc expressem la nostra solidaritat a les persones que han patit la COVID19 i fem arribar el nostre suport a les famílies de les víctimes. Així mateix, el nostre record per a les víctimes mortals; al cel siguin.

2. L’11 de setembre, Convergents es referma en la defensa del dret a decidir del poble català i en la defensa dels drets individuals dels catalans i de les catalanes.

3. En aquest context urgim que les diferents administracions destinin tots els recursos possibles per trobar una vacuna i un tractament eficaç contra aquesta pandèmia.

4. Exigim un pla de xoc econòmic per minimitzar els danys a les famílies i a les empreses.

5. Respecte a la política catalana creiem que és necessari trobar una sortida a la situació política de Catalunya, a través del diàleg amb l’Estat però a partir del reconeixement de la Nació catalana.

6. No es podrà superar la problemàtica política catalana mentre hi hagi presos polítics i polítics a l’exili. En aquest sentit, recolzem totes les peticions d’indult que es realitzin, però creiem que l’Amnistia és la millor manera de resoldre aquesta situació.

7. La presència de Convergents en la política del dia a dia se centra en l’avenç per a una solució que permeti donar resposta a l’escenari actual.

8. Convergents lluitarà per a una Catalunya justa socialment, pròspera econòmicament i lliure nacionalment.

Bona Diada i Visca Catalunya!

Barcelona, 2 de setembre de 2020