Convergents, arran de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern de l’Estat, ha decidit prendre una sèrie de mesures que queden recollides en el següent comunicat, a l’espera de l’evolució de les informacions i les recomanacions que se segueixin fent des del Govern de l’Estat i la Generalitat de Catalunya.

PRIMER. Convergents anul·la totes les activitats i reunions previstes des d’ara mateix, dilluns 16 de març,  i fins al 30 de març, sempre amatents a les alteracions que es puguin produir derivades de les indicacions governamentals.

SEGON. La Seu Nacional de Convergents romandrà tancada al públic fins al 30 de març igualment amatents a les informacions que arribin del Govern de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya i que puguin alterar aquesta indicació.

Per qualsevol consulta, us podeu posar en contacte a través del correu electrònic: organitzacio@convergents.org