En el marc del Consell Nacional el president de la formació, l’ex-conseller de Justícia, Germà Gordó, exposarà les línies estratègiques de Convergents de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Aquest dissabte tindrà lloc, a l’ermita de Sant Jeroni de Móra d’Ebre, el Consell Nacional de Convergents, població on el partit té representació en el consistori amb la persona de Santiago Campos.

En el transcurs del Consell Nacional del partit està previst que el president de Convergents, Germà Gordó, exposi les línies estratègiques de Convergents per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya així com la política d’aliances amb diferents formacions polítiques.

També està previst que la Secretaria General de Convergents, Teresa Pitarch, expliqui el desenvolupament del Pla Estratègic de Convergents, una eina que està servint per expansionar el partit arreu del territori català.