El proper 5 d’octubre celebrarem la segona edició del Dia de la Família, que enguany tindrà lloc a L’Hospitalet de Llobregat i que de ben segur assolirà el mateix èxit que l’any passat a Vilanova i La Geltrú.

El Dia de la Família és una activitat lúdica, que té com a objectiu aplegar a tota la militància i posar en valor aquesta institució, que constitueix un dels pilars fonamentals del nostre ideari. Una diada que també ens permetrà donar-nos a conèixer a la gent del municipi i que és important que participeu a familiars i amics que no siguin del partit, perquè ens hi acompanyin.

Les companyes i companys de L’Hospitalet de Llobregat han organitzat un programa amb activitats adreçades a totes les edats, perquè tothom pugui gaudir d’aquesta festa convergent.

Donarem el tret de sortida a la festa a les 10:00 i les activitats seran molt variades.

Per als més menuts, comptarem amb animació infantil tallers de maquillatge i manualitats.

Al llarg de la jornada hi haurà diverses exhibicions de Kung-Fu balls de la República Dominicana i totes i tots podrem participar en una Master-class de Zumba.

Durant tot el matí, hi haurà una fira d’artesans i una paradeta de convergents amb articles de merchandising i productes artesanals elaborats per la nostra companya Dolors Fernández. També tindrem servei de bar.

Tancarem aquesta primera part de la jornada amb la lectura del manifest del Dia de la Família i els parlaments de:

  • Josep Molero (president Comarcal de l’Agrupació de L’Hospitalet de Llobregat).
  • Teresa Pitarch (secretària general de Convergents).
  • Germà Gordó (president de Convergents)

A les 14:00  celebrarem un dinar de germanor, que clourà la secretària d’Organització, Sílvia Requena.

Finalitzarem la diada amb un ball de fi de festa amb l’actuació del DJ AXEL.

 

Lloc de celebració: Rambla Marina (entre Av. Carrilet i carrer del Cobalt) de L’Hospitalet de Llobregat). Hi ha facilitat d’aparcament o un pàrquing a la Plaça de la Vila.

 

Transport públic: L1 metro i FGC, ambdós amb parada a Av. Carrilet)

 

Preu del dinar: 20€

Preguem confirmacions abans del dia 1 d’octubre amb l’abonament del dinar al c/c ES7700810002430006262941 (indiqueu el nom de totes les persones, així com Dia de la Família en l’apartat concepte).

 

Us hi esperem!

Endavant convergents!!