Aquest dissabte ha tingut lloc la celebració del Consell Nacional de Convergents. En el transcurs d’aquest Consell Nacional, que ha comptat amb una alta participació de la militància, s’ha presentat el pla de formació pel curs 2019/2020 de l’Associació Juliana Morell, el tink thank de referència de Convergents, a càrrec d’Albert Trullols,un dels responsables d’aquesta associació. També, en Josep Molero, President de Convergents l’Hospitalet de Llobregat i la Sònia Ruiz, Responsable de Militància, han comunicat que el 5 d’octubre tindrà lloc el Dia de la Família de Convergents. El President del recentment creat Consell Nacional de Política Municipal, Magí Pallarès, ha explicat el funcionament d’aquest organisme i les activitats previstes; el Consell Nacional ha finalitzat amb els informes de la Secretària d’Organització, Sílvia Requena, la Secretària General, Teresa Pitarch i el President de Convegents, Germà Gordó.