Aquest dimecres ha tingut lloc el darrer Comitè Executiu Nacional de Convergents d’aquest curs polític. En el transcurs de la reunió s’ha valorat aquest curs polític marcat per  tres conteses electorals, les eleccions espanyoles, municipals i europees, on Convergents va participar en les dues primeres obtenint un total de 7.200 vots al conjunt del territori català i presentant-se, amb distintes fórmules electorals, a 27 municipis. El President del partit, Germà Gordó, es va congratular “per la feina ben feta” i va mostrar la seva confiança en què “el curs 2019/20 serà millor i servirà per consolidar el partit, esdevenint una oferta electoral solida per a la societat catalana“.

Després del Comitè Executiu Nacional va tenir lloc el tradicional sopar d’estiu del màxim òrgan executiu del partit.