La cap de llista de Convergents a Barcelona, Teresa Maria Pitarch, acompanyada de la resta de membres de la candidatura i d’altres càrrecs del partit ha fet balanç en un acte de final de campanya en què l’optimisme entre les files convergents ha estat la tònica general, i ha animat tothom a anar a votar diumenge “perquè el sufragi és la forma més clara de la democràcia i votar, en cap cas hauria de ser mai un delicte ni ser objecte de persecucions judicials”.

 

Pitarch ha remarcat que està molt satisfeta per la bona campanya del partit a Barcelona i per la gran tasca de tota la candidatura, “que han enlairat i promogut el partit durant aquestes setmanes amb esforç i constància en tots els aspectes” en un pas més cap a l’entrada a l’Ajuntament de Barcelona per incentivar i fer bones propostes de futur per la ciutat en tots els aspectes, “especialment  en les iniciatives empresarials, socials i culturals”, ha dit.

 

D’altra banda, i pel que fa a possibles pactes l’endemà de les eleccions municipals, la cap de llista de Convergents a la capital catalana s’ha mostrat ferma en no alinear-se amb ningú que sigui contrari “a les nostres posicions, que són flexibles i molt dialogants, però sobretot no pactarem amb aquells que tinguin com a prioritat la recentralització de les competències que ara té Catalunya ni amb els partidaris d’aplicar el 155”.

 

En la darrera intervenció de l’acte, el president i fundador de Convergents, Germà Gordó, ha destacat que el projecte de Convergents “és el del sobiranisme de centre que vol aportar seny i progrés social, per crear riquesa i repartir-la; un projecte endreçat amb la millor candidata per comandar la Barcelona del futur, eix i capital del país, amb solidesa i amb un equip humà potent que s’ha fet realitat en poc més d’un any de vida de la formació”.