La cap de llista per Lleida de Convergents, Rosa Maria Rous Laveda, acompanyada de la resta de membres de la candidatura, de la presidenta de Convergents a Lleida, Meritxell Pardo, i de Germà Gordó, president del partit, han fet balanç de la campanya a Lleida on l’optimisme entre les files convergents ha estat la tònica general amb el punt de partida de l’eslògan Remuntem Lleida.

Laveda ha explicat que la formació, que tanca Germà Gordó, fundador i president del partit, si després de diumenge els lleidatans i lleidatanes l’elegeixen “treballarà amb el compromís de contribuir a recuperar la confiança de tothom per remuntar la ciutat de Lleida des de la Paeria”. En aquest sentit, la cap de llista convergent ha expressat la gran il·lusió i repte que per a Convergents representa poder arribar diumenge a la Paeria per deixar enrere tantes dècades de governs socialistes i remuntar la ciutat en tots els aspectes, especialment en el de les iniciatives empresarials, socials i culturals”, ha dit.

D’altra banda, i pel que fa a possibles pactes l’endemà de les eleccions municipals, la cap de llista de Convergents Lleida s’ha mostrat ferma en no alinear-se amb ningú que sigui contrari “a les nostres posicions, que són flexibles i molt dialogants, però sobretot no pactarem amb aquells que tinguin com a prioritat la recentralització de les competències que ara té Catalunya”.

Germà Gordó, per la seva banda, ha explicat que “està molt satisfet per la bona campanya feta pel partit a Lleida i per la gran tasca de tota la candidatura. I també molt agraït especialment amb la presidenta de Convergents Lleida, Txell Pardo, que ha estat el gran pulmó a Lleida i al seu territori per enlairar Convergents en tots els aspectes”. El president convergent ha acabat dient que “el nostre objectiu és ser decisius a l’Ajuntament de Lleida”.

Gordó i Laveda han visitat comerços de Lleida en el darrer dia de campanya i aquest vespre està previst l’acte final amb una gran Festa de la Cultura on hi intervindran personalitats locals del món cultural, musical i artístic a la Plaça 8 de Març de Lleida.