Ahir dimecres al vespre, al Centre Cívic l’Estació del Vendrell, Convergents va presentar el seu programa electoral en què el candidat a l’alcaldia del Vendrell, Joan Maria Diu, i la resta de la candidatura van tenir de convidat d’honor el president del partit, Germà Gordó.

Durant l’acte, Joan Maria Diu va explicar els diferents punts de campanya dels quals va destacar que Convergents impulsarem l’economia del municipi, el comerç, el mercat municipal, i dotarem de millors serveis tots els barris del Vendrell. El cap de llista va incidir en què “som un equip amb experiència, i que generem confiança, volem un Vendrell millor i sabem com fer-ho”, va destacar.

Per la seva banda, Germà Gordó, va remarcar “que la candidatura de Convergents és una ferma aspirant a l’alcaldia del Vendrell, especialment per l’experiència del seu candidat, i serem decisius”, va continuar. “Encara que no assolim l’alcaldia, segurament podrem decidir qui és el proper alcalde del Vendrell perquè tenim el millor candidat, el millor equip i un programa molt complert i treballat que demostra la feina feta i què es vol fer”.

Gordó va acabar felicitant tot l’equip de Convergents i demanant als vendrellencs i vendrellenques que diumenge els féu confiança”. L’acte va acabar amb un brindis amb cava per tothom i amb molt bon ambient.