Joan Maria Diu, candidat de Convergents al Vendrell: “Farem un municipi amb més identitat, més pròsper, amb molta projecció, capdavanter en serveis i en què es tingui en compte tothom”

 

“Ens presentem dones i homes que coneixem i estimem aquest poble, persones pròximes a tothom, amb moltes ganes i il·lusió per fer del Vendrell un municipi amb més identitat, més pròsper, amb molta projecció, capdavanter en serveis i en què es tingui en compte tothom”, ha dit Joan Maria Diu, president de Convergents (CNV), el partit fundat per l’exconseller de Justícia Germà Gordó, que ha presentat avui com a cap de llista amb el seu equip i de manera oficial la llista electoral del Vendrell als comicis municipals del pròxim 26 de maig dins la coalició Centrats.

 

Diu ha continuat afirmant que “les persones de la llista vendrellenca tenim una àmplia experiència en gestió pública, empresarial i associativa, i el diàleg, la proximitat i la resposta ràpida seran la forma habitual de treball fet amb responsabilitat, seny, diàleg, experiència, respecte, valors que caracteritzen Convergents”, ha dit.

 

La llista municipal avui presentada es compon de les següents persones, un total de 21: (1) Joan Maria Diu Sagués; (2) Margarita Amarelle Alonso; (3) Joan Albert Estragués Guarro; (4) Núria Arroyo Gimeno; (5) Joan Morros Jansà; (6) Juan Parera Ribell; (7) Núria Josa Martí; (8) Rafael Gil Mañé; (9) M. Mercè Rovirosa Jané; (10) Jordi Ollé Solé; (11) Anna Gil Borrego; (12) Jordi Díaz Solé; (13) Manel Sancho; (14) Maria Frauca Oller; (15) Rafael Julia Bas; (16) Guillermo Torres Moya; (17) Maria José Borrego Carrasco; (18) Rodolfo López Jiménez; (19) Sergio Carrión Rodríguez; (20) Melisa López Gago; (21) Ismael Puentedura Vallejo.

 

L’alcaldable del Vendrell ha estat durant vint anys en política municipal, setze dels quals com a regidor de l’Ajuntament del Vendrell amb responsabilitats en les regidories d’Hisenda, Joventut, Governació i Promoció Econòmica, segment de govern municipal que va idear i crear el Servei d’Ocupació “Eina”. El candidat convergent s’ha refermat en què “sap què li cal al Vendrell per sortir de l’immobilisme actual i generar noves dinàmiques i il·lusió als vendrellencs de cara al futur en tots els aspectes”.

 

El president del partit, Germà Gordó, per la seva banda, ha dit que “estem molt contents de presentar la candidatura al Vendrell amb ànim de victòria, perquè, amb la vendrellenca, sumem quatre candidatures al Baix Penedès, una comarca eix d’altres comarques i cabdal en molts aspectes, i trenta en el conjunt de Catalunya amb possibilitats d’assolir alcaldies i regidories, cosa la qual per nosaltres és un èxit perquè cal recordar que tenim poc més d’un any de vida i tenim grans efectius personals amb força i il·lusió de tirar el projecte endavant”, i ha acabat recordant que “el dia 27 de maig, aquells que vulguin pactar amb nosaltres sabran que no ens casarem amb ningú que sigui contradictori amb les nostres posicions sobiranistes i de centre ampli, perquè som flexibles i molt dialogants, però el que és segur que no pactarem, per exemple, amb aquells que tinguin com a prioritat l’aplicació de l’article 155 a Catalunya o que vulguin eliminar l’educació catalana pública o concertada”.

 

 

Breu currículum dels 10 primers llocs de la llista:

 

  1. JOAN MARIA DIU, regidor a l’Ajuntament del Vendrell (1995-2015), economista, tècnic de promoció econòmica al Consell Comarcal del Baix Penedès des de 1992, primer president del Fòrum de Joves Regidors de l’ACM (1996-2003), soci de diverses entitats del Vendrell com el Foment Sardanista, Pastorets, Associació Musical Pau Casals, Penya Blaugrana, Òmnium Cultural, etc.). Ha format part del Ball de Diables del Vendrell, Comissió de Festes de la Plaça Nova i la Barceloneta, Coral el Petit Estel, Pastorets del Vendrell i Lira Vendrellenca, entre d’altres.

 

  1. MARGARITA AMARELLE, diplomada en Relacions Laborals, postgraduada en Tècnica d’Inserció Sociolaboral, tècnica de Promoció Econòmica a l’Administració Local des del 1995 fins l’actualitat.

 

  1. JOAN ALBERT ESTRAGUÉS, director general a diferents empreses del sector industrial i de materials per a la construcció del Baix Penedès i d’altres territoris de Catalunya, des del 1990 fins al 2014.

 

  1. NÚRIA ARROYO, actualment auxiliar educativa al CRAE, està acabant estudis de Grau d’Educació Social. Ha tingut durant molts anys un comerç al Vendrell.

 

  1. JOAN MORROS, 66 anys, ha estat comerciant durant 47 anys al Mercat Municipal del Vendrell, empresari. President del Foment Sardanista i Dansaires. Ex-president dels Pastorets del Vendrell. Molt vinculat a les associacions culturals i tradicionals del Vendrell.

 

  1. JOAN PARERA, ha estat assessor de borsa, empresari, agent d’assegurances i regidor a l’Ajuntament del Vendrell (2007-2011).

 

  1. NÚRIA JOSA, propietària d’una peixateria al Mercat Municipal del Vendrell.

 

  1. RAFEL GIL, joier artesà. Durant 23 anys ha tingut un comerç a la Rambla del Vendrell.

 

  1. M. MERCÈ ROVIROSA, llicenciada en Ciències Econòmiques, postgrau en Auditoria de Comptes. Actualment treballa en una empresa familiar, al Penedès. Molt vinculada a associacions culturals del Vendrell.

 

  1. JORDI OLLÉ, vinculat a l’hostaleria de Coma-ruga en un negoci familiar de vàries generacions. Ha format part durant molts anys del CIT i el Gremi d’Hostaleria. Actualment treballa com a maitre al restaurant d’un hotel de Coma-ruga.