Convergents, el partit sobiranista i de centre fundat i presidit per l’exconseller de Justícia de la Generalitat Germà Gordó, ha presentat avui al Tu de la Rovira de Barcelona les seves llistes al Congrés i al Senat per la circumscripció de Barcelona, encapçalades respectivament per ladvocadessa Sílvia Requena i lempresària Remei Gómez.

 

La númeró 1 al Congrés, Sílvia Requena, sha refermat en la necessitat danar a Madrid a representar el país per intentar capgirar la deriva obstruccionista de partits com el PP i el PSOE pelque fa a les necessitats catalanes, tant polítiques com socials, i a explicar que el nostre país té unes competències que li atorga un ja molt retallat i erosionat Estatut i que, en tot cas, com a representant dun partit sobiranista de centre i amb molta llargària de mires i que, sobretot, els set milions i mig de catalanes i catalans tenen uns drets com a ciutadans i com a importants contribuents a les arques de lEstat, per la qual cosa, han de tenir les consegüents contraprestacions a canvi.

 

Per la seva part, Gómez, número al Senat, ha explicat que el meu projecte està molt enfocat en la reforma del Senat per tal que sigui una cambra territorial de veritat, i avanço que votaré en contra de tot allò que siguin intents daplicar el 155 a Catalunya i que afecfti negativament el país.

 

Durant la presentació, el president de la formació, Germà Gordó, ha dit que fa un any i mig, tres persones vam decidir formar un partit nou del no res, i ara tenim estructura com un partit normal, un local, un web i xarxes socials, dos alcaldes, uns quants regidors, tres llistes a les generals, una cinquantena a les municipals, un think tank i molta gent amb ganes de treeballar i il·lusionada pel projecte. I anirem a més. Convergents es presenta a les Eleccions Generals per Barcelona, Tarragona i Girona.