El sabadellenc David Gisbert ha estat nomenat president de Joventuts Convergents, la branca juvenil del partit fundat per l’exconseller de Justícia Germà Gordó. El nomenament es va fer efectiu el passat 20 de març.

En l’acte de nomenament es va presentar un manifest que defineix Convergents com a partit sobiranista que reconeix la identitat nacional de Catalunya i el dret de tota nació a decidir el seu futur, oberts a posicions tant independentistes com partidàries de continuar a Espanya. Els altres punts que defensa el manifest són l’humanisme cristià i un model econòmic “social de mercat” i la cultura de l’esforç i el treball.

Segons l’organització, en el torn de precs i preguntes de l’acte de nomenament es va destacar la necessitat que els joves s’impliquin en la política i es va denunciar que, actualment, les polítiques de joventut no les fan joves sinó persones que “desconeixen les inquietuds reals” d’aquest col·lectiu. L’esdeveniment va comptar amb la participació de la candidata a l’alcaldia de Barcelona per Convergents, Teresa Pitarch, la candidata al Congrés, per la mateixa formació, Sílvia Requena i el president de Convergents, Germà Gordó.