El partit fundat per l’exconseller de Justícia del Govern de la Generalitat, Germà Gordó, ha aconseguit prop de deu mil signatures per poder-se presentar a les eleccions espanyoles al Congrés i al Senat del pròxim dia 28 d’abril. Les rúbriques han estat presentades davant les Juntes Electorals de les demarcacions de Barcelona, Girona i Tarragona.  

 

El regidor i exalcalde de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Jordi Cordon, i el jurista Jordi Domènech són, respectivament, els candidats al Congrés i al Senat de Convergents, partit sobiranista i de centre ampli. La candidatura a Girona ha anat acompanyada d’un miler de signatures.

 

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, els candidats al Congrés i al Senat, l’empresari i exalcalde de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre), Santiago Campos, i l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès), Magí Pallarés, respectivament, han validat les candidatures amb mil rúbriques.

 

I per Barcelona, Sílvia Requena, advocada i professora de Dret i l’empresària Remei Gómez, han presentat prop de 8.000 signatures que els permeten accedir a les eleccions generals de l’Estat.

 

Des de la direcció de Convergents, el seu president, Germà Gordó, i la secretària general i candidata a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona, Teresa María Pitarch, s’han mostrat molt satisfets “per haver assolit la fita de consolidar el partit i presentar-lo a dos comicis amb només un any de vida, fruit de la feina constant de cúpula i militància”.