Després del Consell Nacional del passat dissabte dia 9 de març a Lleida, en què es va decidir que l’advocadessa Silvia Requena encapçalaria les llistes de Convergents al Congrés dels Diputats, el partit ha elegit candidata a la cambra baixa espanyola per la demarcació de Barcelona l’empresària cerdanyolenca Remei Gómez.

Nascuda el 1955 a Barcelona i filla d’una família amb arrels andaluses, és casada i té tres fills i un net. Va cursar estudis de pèrit mercantil i ha portat a terme diferents postgraus relacionats amb el màrqueting i les finances en diverses escoles de negocis com ESADE Business School.

Es va iniciar professionalment en empreses multinacionals americanes del sector hospitalari en què ha ocupat càrrecs de product manager, directora de màrqueting i directora general de la companyia C.R.Bard Spain. Actualment és la directora general de la seva empresa amb 250 empleats.

De pensament liberal i progressista, va ser militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 2003, formació política de la qual va ser consellera nacional per la sectorial d’Economia i Finances i membre del secretariat permanent de la sectorial de Política Internacional i Europea. El 2015 es va presentar a l’alcaldia de Bellaterra per CIU. El 2016 va entrar a formar part de Lluires i uns mesos més tard va passar a militar a Convergents, en què actualment és la presidenta del Consell d’Empresaris i Autònoms. També és membre del Rotary Club Internacional de Cerdanyola del Vallès, delegada a Barcelona de la Fundación Àfrica Directo i membre de la Fundació Dones per la Llibertat i la Democràcia.