[thermometer]

Ens manquen 50.000 € per assolir el repte!

 

Per tal que Convergents pugui presentar les seves candidatures a les eleccions generals dins el termini electoral establert per la llei, ens cal l’ajut de moltes persones i la supervisió i control professional de les dades procedents de la recollida de signatures. Un desplegament que té uns costos tan importants que depassen els 50.000 euros.

Si voleu col·laborar amb nosaltres per possibilitar que Convergents es pugui presentar al Congrés dels Diputats i al Senat, hi podeu posar el vostre gra de sorra fent una aportació econòmica de 10, 20, 50, 100 ó 400 euros per fer possible aquest objectiu que ens hem marcat.

La Ley Orgánica del Régimen Electoral General (LOREG) restringeix de manera absoluta els partits que no tenen representació parlamentària presentar-se als comicis sense aportar un nombre molt substancial d’avals que cal aportar a través de les signatures personals de ciutadans amb dret de sufragi a la circumscripció.

A títol d’exemple, a la circumscripció electoral de Barcelona calen més de 4.500 signatures per poder presentar les candidatures, la qual cosa significa una clara restricció a la llibertat de participació política en els afers públics i generals que afecten tota la ciutadania.

Si creieu, com creiem nosaltres, que aquesta restricció a la llibertat política és una injustícia que perjudica la pluralitat política i la concurrència en igualtat de condicions de tots els partits polítics a les convocatòries electorals, us demanem el vostre suport econòmic per a poder materialitzar a través de la campanya d’aportacions que hem endegat i que s’allargarà fins aquest 23 de març, data límit per poder presentar els esmentats avals.

Totes les persones que recolzin les nostres candidatures a través d’aquests avals i aportacions econòmiques, podran gaudir de la festa sorpresa el pròxim dissabte 16 de març a les 19 hores, en un indret especial de la ciutat de Barcelona que us indicarem en breu a través d’un correu electrònic personal i amb invitació exclusiva per conèixer personalment les persones de la candidatura i assaborir una copa de cava i gaudir del moment.

El nostre partit, Convergents, és una formació avui nova tot i tenir unes arrels molt llunyanes que es remunten al 17 de novembre del 1974 a Montserrat, un dels símbols més destacables del nostre país.

Us agraïm a la bestreta la vostra col·laboració i aportacions.

 

Pots realitzar la teva donació a través de la targeta
o mitjançant transferència bancària al següent número de compte i enviar el comprovant a donacions@convergents.org

 

Convergents (CIF: G67115717)

Indicar nom, cognoms i DNI (en cas de no indicar-ho la transferència serà retornada)

ES36 2100 0827 1402 0091 8613

 

En realitzar la donació, no t’oblidis d’indicar el teu nom, cognoms, DNI i adreça postal per poder complir amb l’article 4 de la Llei Orgànica 8/2007 de 4 de juliol sobre finançament de partits polítics.

Art. 5 de la Llei Orgànica 8/2007: el límit de donacions per persona és de 50.000 € anuals.