Convergents es presentarà a les municipals per esdevenir “la opció de la gran majoria social”

E-NOTÍCIES · 17 DE MARÇ DE 2018

 

 

Convergents, el partit que encapçala l’exconseller Germà Gordó, ha reunit aquest dissabte un centenar de persones en el seu Consell Nacional, on s’ha reivindicat com un partit “sobiranista i de centre ampli” i que pretén “recuperar la sobirania que necessita el país, i convertir-lo en exemple de creixement econòmic, benestar social i integració”.

El president de Convergents, Germà Gordó, ha assegurat que “hem de vetllar pel creixement i la vertebració interna si volem convertir el nostre partit en la opció de la gran majoria social que és partidària, com nosaltres, del sobiranisme de centre ampli”.

“Hi ha guerres que no són les nostres. Volem bastir un projecte majoritari, que abraci els dos terços de la població catalana que comparteixen els mateixos objectius immediats: acabar amb el dèficit d’infraestructures i el dèficit fiscal; així com el reconeixement del dret a decidir i del català com a llengua vehicular a l’escola”, ha afegit.

“Que ningú dubti de les nostres voluntats. El nostre camí és possible i factible. Un objectiu compartit avui clarament, també, amb els partits que sovint apareixen com els més abrandats”, ha assenyalat.

La secretària general del partit, Teresa Pitarch, ha assegurat que “el Congrés ens va dotar d’estatuts i corpus ideològic. Ara, amb federacions i agrupacions constituïdes, tenim els òrgans interns que ens faltaven per treballar amb garanties i seguir creixent en militància”.

La secretària d’organització, Sílvia Requena, ha  afirmat que “som aquí per afavorir nous lideratges municipals amb capacitat de posar-se al capdavant de viles i pobles per eixamplar l’espai polític sobiranista i de centre ampli que, amb la desintegració de CDC, ha quedat orfe”. Convergents presentarà llistes a tot el territori català i a Barcelona com a capital de país.

Convergents també ha escollit avui la presidenta del seu Consell Nacional, principal òrgan del partit entre congressos: l’arquitecta Elena Turalló, molt vinculada al Districte de Les Corts, que ha destacat la il·lusió per col·laborar a fer “un país més just per a les persones”.

Durant el Consell Nacional també s’han elegit els membre de la Comissió de Garanties, tal i com marquen els Estatus aprovats en el Congrés de gener passat.

 

Llegeix l’article a E-Notícies (Link) https://politica.e-noticies.cat/germa-gordo-vol-arrabassar-el-sobiranisme-de-centre-al-pdecat-116381.html